Beroeps-aansprakelijkheid voor LVV-leden
“Snel, moeiteloos en efficient.
En uiteraard de beste premie.”
Samantha
- vertrouwenspersoon
In samenwerking met de LVV
In samenwerking met de beroepsorganisatie
Onze verzekeringen
meer verzekering, minder premie
Covermij heeft in samenwerking met beroepsorganisatie LVV vereniging voor vertrouwenspersonen een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ontwikkeld. De verzekering kent ruime verzekeringsvoorwaarden voor de dagelijkse praktijk van de vertrouwenspersoon. De nieuwe beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt vergaande dekking voor de aansprakelijkheid van de vertrouwenspersoon ten gevolge van advies- en beroepsfouten.
Waarom een verzekering?
Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt uw onderneming tegen de gevolgen van claims wanneer u of een medewerker een beroepsfout maakt. Bijvoorbeeld als u of een ondergeschikte een verkeerd advies geeft en uw opdrachtgever hierdoor financieel nadeel oploopt. De verzekering is specifiek gericht voor de risico’s van de vertrouwenspersoon.
Waarom een verzekering van Covermij
Voor en door vertrouwenspersonen
Lagere premie dan reguliere verzekeraars
Afgestemd op de beroepsgroep van vertrouwenspersonen
Met een paar klikken online geregeld!
Waarom een verzekering?
Aangeboden door eigen beroepsorganisatie
Lagere premie dan reguliere verzekeraars
Afgestemd op de eigen beroepsgroep
Met een paar klikken online geregeld!
Veelgestelde vragen
Voor wie is de Verzekering bestemd?
De verzekering is bestemd voor de zelfstandige vertrouwenspersoon met een inschrijving in de Kamer van Koophandel. Als eenmanszaak of als een rechtspersoon zoals een BV.
Wie zijn verzekerd?
Naast de vertrouwenspersoon zelf behoren tot de verzekerden; de ondergeschikten, vennoten, compagnons, maten, bestuurders, commissarissen en toezichthouders van de verzekeringnemer (rechtspersoon). Hiertoe behoren ook tijdelijke krachten, stagiaires, inleenkrachten voor zover zij werkzaamheden uitvoeren voor de verzekeringnemer.
Wat biedt de verzekering?
De verzekering is een combinatie van beroeps- en bedrijfs- aansprakelijkheid. Kort gezegd; de bedrijfsaansprakelijkheid dekt aansprakelijkheid voor materiële schade aan personen en zaken. De beroepsaansprakelijkheid dekt de aansprakelijkheid voor financiële schade als gevolg van een fout in uw advisering.
Waar vind ik meer informatie?
Op deze pagina vindt u meer informatie over de verzekering. U kunt ook vrijblijvend advies vragen aan een van de adviseurs. Bel met telefoonOp de pagina Kenmerken vindt u meer informatie over de verzekering. U kunt ook vrijblijvend advies vragen aan een van de adviseurs. Bel met telefoon
010 333 1151.